Uitnodiging Open Coffee op inspirerende locatie

BoardRoom logoGOEREE-OVERFLAKKEE – Wanneer de zomervakantie nog maar net voorbij is, heeft GO Linked al weer haar eerstvolgende Open Coffee bijeenkomst op de agenda staan! Donderdag 5 september a.s. van 09.00 tot 11.00 uur op een unieke plek om elkaar als zzp’ers, bestuurders of vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties te ontmoeten: bij Boardroom Brouwersdam.

Boardroom Brouwersdam (www.boardroombrouwersdam.nl) is midden op de Brouwersdam gelegen en vormt een bijzonder gelegen centrum waar bedrijven, organisaties of instellingen terecht kunnen voor bijeenkomsten van allerlei aard. Vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, teambuilding, al of niet in combinatie met buitensportactiviteiten en/of lunch of diner. Eigenaar is Erik Wijma, die ook Vriend is van GO Linked en die voor de komende Open Coffee graag als gastheer fungeert voor deze netwerkbijeenkomst. “Het is hier dé vergaderlocatie aan zee, dé plek om te inspireren en te genieten!”, zo omschrijft hij zijn Boardroom Brouwersdam. “Je voelt je meteen op je plek in de vergaderruimtes, waar we het gevoel van het strand naar binnen hebben gehaald. Zoute zeelucht in je longen, uitzicht op een prachtig strand en omgeven door de sfeer van het relaxte surfleven… Ooit geweten dat vergaderen zó leuk kan zijn?” Erik Wijma is als ondernemer al tien jaar actief met het opzetten en begeleiden van diverse bedrijven, geeft ook strategische adviezen en ontvangt op 5 september de Open Coffee van GO Linked. Iedere zzp’er, andere ondernemer, bestuurder of vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie is hartelijk welkom. De toegang is gratis.

boardroom

GO Linked
GO Linked is een eilandelijk netwerk van en voor ondernemers, bestuurders en managers. Het doel van GOLinked is het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee te bevorderen en met elkaar te verbinden, zodat dit op een positieve wijze geborgen blijft. Daarvoor organiseren de initiatiefnemers Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen regelmatig netwerkbijeenkomsten. Eén van die bijeenkomsten is de Open Coffee, die vijf keer per jaar op een telkens andere locatie op Goeree-Overflakkee wordt gehouden, onder het genot van een hapje en een drankje. Het is mogelijk om voor € 85 per jaar Vriend van GO Linked te worden en daarmee de netwerkorganisatie en haar activiteiten te steunen. Zie voor meer info www.go-linked.nl.

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep