Smaakvol samenzijn van ondernemers van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland

OUDDORP – De zomerborrel van ondernemersnetwerken Businessclub Grevelingen en GO-Linked, afgelopen vrijdag 21 juni, is een groot succes geworden. Ditmaal was Informatiecentrum Grevelingen plaats van handeling, waar juist ook het evenement Smaak aan Zee werd gehouden. Deze combinatie maakte het een zeer geslaagde happening!

golinked grevelingen

Stichting GO-Linked wil op en rondom Goeree-Overflakkee ondernemers met elkaar verbinden en ondernemerschap bevorderen. Onder andere door regelmatig netwerkbijeenkomsten te organiseren op diverse locaties op Goeree-Overflakkee. Voor de laatstgehouden bijeenkomst werd ervoor gekozen dit samen te laten vallen met het eveneens succesvolle jaarlijkse evenement Smaak aan Zee, op initiatief van en in samenwerking met Businessclub Grevelingen. Een foodtruckfestival bij Informatiecentrum Grevelingen in Ouddorp, waar in de open lucht van tal van culinaire hoogstandjes kan worden genoten, afkomstig uit de keukens van diverse horecaondernemers. En omdat ook Businessclub Grevelingen, de evenknie van GO-Linked, in hetzelfde gebied actief is, onder andere met tweewekelijks een ondernemersontbijt te organiseren in restaurant Eat & See bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, was het voor de netwerkorganisaties een prachtige gelegenheid om samen een zomernetwerkborrel te organiseren. Daardoor waren het nu niet alleen ondernemers en bestuurders van Goeree-Overflakkee die elkaar hier ontmoetten, maar ontstond er een mooie kruisbestuiving met gelijkgestemden van Schouwen-Duiveland. Beide netwerkorganisaties zetten voor de toekomst de deuren dan ook graag voor elkaar open, met als uiteindelijk doel dat ook in de wijdere regio ondernemers elkaar zullen weten te vinden en elkaar kunnen versterken!
Onder ideale weersomstandigheden vond zo een ontmoeting tussen meer dan 100 aanwezigen plaats, vrijdagmiddag, aan de voet van de toren van het Informatiecentrum aan de Brouwersdam. Terwijl de lekkerste hapjes af en aan werden gedragen was er volop ruimte voor kennismaking of een goed gesprek. Ook was er voor ’t eerst een tombola en konden de aanwezigen diverse mooie prijzen winnen. Aansluitend opende wethouder Thea Both van Goeree-Overflakkee op gepaste wijze Smaak aan Zee. Wie zich ook aan wil melden voor een volgende bijeenkomst of vriend/lid wil worden kan terecht op www.businessclubgrevelingen.nl en www.go-linked.nl.

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep