Skip to main content

30ste Open Coffee wordt uitgesteld

GOEREE-OVERFLAKKEE – De 30ste Open Coffee, gepland op 16 april bij JD Repair in Stellendam, wordt uitgesteld vanwege het Coronavirus. Zodra er een nieuwe datum bekend is, ben je alsnog van harte welkom om elkaar als zzp’ers, bestuurders en/of vertegenwoordigers van (maatschappelijke) organisaties te ontmoeten bij dit mooie bedrijf!

JD Repair (www.jdrepair.nl) is ooit gestart met een unieke manier van uitdeuken zonder spuiten, met niets meer dan een bestelbus vol met spullen. Waar de klantenkring in het begin bestond uit autobedrijven, autohandelaren, autoschadebedrijven en een enkele particulier, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijfspand met vier schadeprofessionals. De specialisatie is inmiddels ook uitgebreid met spotrepair en conventioneel autoschadeherstel. Hierdoor kan je bij JD Repair terecht voor alle soorten schade, zowel verzekeringsschade als particuliere schade. Of als je gewoon een krasvrije wasbeurt in de moderne wasstraat wilt, dan is dat ook mogelijk bij JD Repair.

Voor nu: blijf gezond en mochten wij jou als ondernemer, bestuurder of vertegenwoordiger kunnen helpen in deze hectische tijd, laat het ons weten. Want ondernemen doe je samen!

Aanmelden Open Coffee 05-11-2020