Skip to main content

 M. (Maureen) van Leeuwen

STRAAL!

STRAAL! staat voor stralen in mijn kwaliteiten en deze optimaal benutten als projectleider en presentator. Al meerdere jaren zet ik me op deze manier in en met succes voor mijn opdrachtgevers. Want als ik straal, stralen zij!

Als zelfstandig professional heb ik, i.h.k.v. Eilandmarketing Goeree-Overflakkee, meerdere opdrachten succesvol uitgevoerd voor de Gemeente Goeree-Overflakkee. Daarnaast werk ik voor vaste opdrachtgevers als de Hogeschool Rotterdam, Avans Hogeschool en De Verkeersonderneming. Ook met Groene Hart Werkt!, GO College en de CSG Prins Maurits werk ik regelmatig samen. Opdrachtgevers huren mij niet alleen in als projectleider en presentator, ook als filmregisseur, trainer in presentatie vaardigheden en als dagvoorzitter.

Website: www.straal.online
LinkedIn: www.linkedin.com/in/maureenvanleeuwen
Twitter: @straalonline

STRAAL! & GO-Linked

‘Lokaal’, ‘laagdrempelig’, ‘informeel’ en in contact met een ‘divers gezelschap’ van ondernemende mensen, maakt mij enthousiast over GO-Linked. Het is een kweekvijver voor ondernemerschap. Iets waar ik mij graag voor inzet! Het geeft GO-Linked de gelegenheid om als netwerkorganisatie te groeien, in het voordeel van de leden en Goeree-Overflakkee, en mij de kans om mijn netwerk te onderhouden en uit te breiden.

M. (Mirlande) Besemer

SMART BREAKFAST

Met een enthousiast team van FitCoaches op Goeree-Overflakee en daarbuiten, werken we gezamelijk vanuit de Smart Breakfast Club met één doel: onze omgeving gezonder en gelukkiger te maken. Dat doen we door het aanbieden van een unieke combinatie van:

  • Advies over voeding
  • Gratis sportactiviteiten, zoals bootcamps en wandelclub
  • Coaching op gedragsverandering

Dit alles leidt tot blijvende resultaten op het gebied van fitheid, gewichtsbeheersing en sportprestaties.

Website: www.smartbreakfast.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/mirlande-besemer
Facebook: www.facebook.com/HerbaMirlande
Instagram: www.instagram.com/herba_miracle

Mirlande & GO-Linked:

Het ontmoeten van elkaar, elkaar leren kennen en kijken wie je aan wie kan linken om samen vooruit te kunnen. Dat is wat mij zo aanspreekt aan GO-Linked. Vanaf het begin van GO-Linked ben ik regelmatig gast geweest en toen er een nieuwe coördinator werd gezocht, heb ik me geen moment bedacht. Dit concept moet echt worden doorgezet op ons mooie eiland! Het is belangrijk om te weten wie je ‘buurman’ is, zodat we weten wat we voor elkaar en een ander kunnen betekenen. Zo kunnen we de business op Goeree-Overflakkee e.o. verbeteren en vergroten.