Skip to main content

GOEREE-OVERFLAKKEE – Na een succesvolle eerste Open Coffee sinds lange tijd, heeft netwerkorganisatie GO-Linked donderdag 12 mei jl. weer een Open Coffee gehouden. Dit keer bij WEA Deltaland in Middelharnis. Tientallen zzp’ers en andere ondernemers en bestuurders kwamen hier weer graag op af. Sinds het bestaan van GO-Linked, is het de 3e keer dat de koffie weer klaar stond bij, de altijd zeer gastvrije gastheer, WEA Deltaland.

De Open Coffee van GO-Linked is een ontmoetingsplaats voor ondernemers en bestuurders. Onder normale omstandigheden wordt de Open Coffee op gezette tijden en op steeds wisselende locaties op Goeree-Overflakkee gehouden, met als doel verbinding en samenwerking te bevorderen. De initiatiefnemers, Maureen van Leeuwen en Mirlande Besemer, zorgen keer op keer dat de informele bijeenkomsten net weer een ander accent hebben. En het initiatief zelf mag zich verblijden in een gestaag toenemend aantal Vrienden van GO-Linked.

Pitchers

Tussen de tientallen bezoekers presenteerden drie pitchers de organisatie namens welke ze aanwezig waren. Daan Soeteman, die namens WEA Deltaland sprak, trapte af. “Alles wat u van een accountant mag verwachten, doen we. Cijfers maken, aangiften verzorgen en hier slimme financiële en fiscale adviezen over geven. Maar we doen nog meer, want we willen het leven van ondernemers eenvoudiger maken. We ondersteunen hen in waar ze naartoe willen gaan, door hun plannen door te rekenen, kritische vragen te stellen en (indien nodig) op de rem te trappen. Altijd vanuit wederzijds vertrouwen en een goed persoonlijk contact. En dit doen we allang niet meer voor alleen agrarische klanten, 70% van onze klanten ondernemen in andere branches”, aldus Soeteman.

Karin van Toor presenteerde vervolgens op ludieke wijze haar onderneming Musica EduArta uit Stellendam. Via een rap liet zij de aanwezigen horen over haar aanbod, Sense for Learning, voor het hoogbegaafde kind. Met als doel: hun leergierigheid op positieve wijze te stimuleren. Hiermee biedt zij – als creatieve duizendpoot – niet alleen hulp voor het hoogbegaafde kind, maar ook voor kinderen van het voortgezet onderwijs en uit groep 8.

Vervolgens gaf Angela Lodder van Angela Lodder Contentexpert een pitch over haar onderneming uit Ouddorp, die inmiddels is uitgegroeid tot een content marketingbureau in de breedste zin van het woord. Haar focus ligt nu niet alleen meer op storytelling en content maken voor op sociale media, voor strategische marketing en communicatie bent u ook bij haar op het juiste adres. Op deze manier helpt Angela op enthousiaste wijze om te komen tot een perfecte mix van on- en offline marketingkanalen in het bereiken van (nieuwe) klanten.

Daan Soeteman wees tot slot alle aanwezigen op de uitnodiging van Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden: “gezien er steeds meer grote én kleine bedrijven met cybercrime te maken krijgen, vinden wij het bij WEA Deltaland belangrijk om onze klanten en ook u hierop te attenderen. Laat u daarom tijdig informeren over veilig, online ondernemen en beperk hiermee het risico om slachtoffer te worden van internetcriminelen.” Op 17, 18 en 30 mei vinden er 3 cybercrime congressen in de buurt plaats. Meer info opdoen en gratis aanmelden kan via www.cybernetwerkzhe.nl.

Aansluitend volgde het gebruikelijke netwerkdeel van de bijeenkomst, waarbij dit keer de koffie mét een Flakkeese lekkernij werd geschonken door M4Events & Catering uit Oude-Tonge.

Volgende bijeenkomst

De volgende bijeenkomst van GO-Linked is een zomerborrel op donderdagmiddag/-avond 7 juli 2022 bij Beachclub ’t Gorsje op de Brouwersdam. Iedereen is er welkom. Aanmelden voor de zomerborrel kan via deze link: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/purchase/go-linked-zomerborrel

Ben je Vriend van GO Linked, dan heb je een speciale uitnodiging via de mail ontvangen incl. gratis ticket + kortingscode voor extra tickets.

Wie zich als Vriend wil aansluiten bij GO-Linked, de kosten hiervoor bedragen € 85 (excl. BTW) per kalenderjaar. Aanmelden, of meer info opdoen, kan via ww.go-linked.nl.