Skip to main content

Van Open Coffee naar Digi Coffee

De dames van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, hebben het initiatief genomen om geen Open Coffee, maar Digi Coffee te houden in de donkerste maanden van het jaar.

Mirlande Besemer geeft aan: “de insteek van GO-Linked is ondernemerschap op Goeree-Overflakkee te bevorderen en ondernemers, bestuurders en maatschappelijke organisaties met elkaar in verbinding te brengen, te ‘linken’. En natuurlijk ook om deze verbondenheid erin te houden of te verbeteren. En dat is toch best een uitdaging in Coronatijd. Daarom vonden we het nodig om onze jaarlijkse Open Coffee, een netwerkbijeenkomst die vijf keer per jaar bij een telkens andere ondernemer wordt gehouden, te vervangen voor een Digi Coffee.”

Maureen van Leeuwen legt uit: “met de Digi Coffee hebben we ondernemers in ons netwerk uitgedaagd om, met een GO Linked-mok koffie of thee in de hand, een eigen filmpje op te nemen en te delen op social media. Puur om aan te geven hoe het hen vergaat in deze bijzondere tijd, wat hen nu helpt en wat zij andere ondernemers in ons netwerk willen meegeven. Want ja, netwerken is geven”.

En dat hoefde de dames van GO-Linked geen 2 keer te zeggen, want LiVastGO, AB Zuid-Holland, John P. de Wit Assurantiën, Vitaliteitspraktijk Arda Joppe, Stormachtig, Delta Telecom Advies, Randstad, AMG Coaching, Musica EduArta, SRL Accountants & Belastingadviseurs, Bodycheck, Massage, Voeding & Welzijn en Mirlande In Balans, gingen enthousiast en creatief aan de slag. Met diverse uiteenlopende tips op het gebied van accountancy, personeelsbeleid, thuiswerken, voeding, online zichtbaarheid en nog veel meer, werd het netwerk door hen verrijkt.

Onder de deelnemers werd een boek van Omdenken verloot. “Precies wat we wel kunnen gebruiken in deze winterse lockdown”, geeft Mirlande aan. Maureen vult aan: “hoewel de Digi Coffee goed is ontvangen, hopen we toch echt weer in het voorjaar een fysieke Open Coffee te houden. We zullen nog even geduld moeten hebben.”

De Open Coffee mikt vooral op zzp’ers en startende of jonge ondernemers. Maar anderen die zich bij het ondernemersleven betrokken voelen zijn even goed welkom. Wie meer wil weten of wie belangstelling heeft om zich ook aan te melden als ‘Vriend van GO-Linked’ kan kijken op www.go-linked.nl of op de Facebook-, Twitter-, en/of Instagrampagina van GO-Linked.