Skip to main content

Geslaagd eerste lunch webinar GO-Linked

Op de ‘Werelddag van de Telecommunicatie’, 17 mei jl., heeft GO-Linked een eerste lunch webinar gehouden voor haar netwerk. Meerdere ondernemers kregen, van 12:00 tot 13:00 uur, de kans om zich aan het netwerk te presenteren. Laagdrempelig, ongedwongen en gewoon vanaf de (thuis)werkplek.

Zo deelde Angela Lodder haar tips over online zichtbaarheid, Adviesgroep de Vogel vertelde over een nieuw product: Fitr, Musica Eduarta over het stimuleren van de ontwikkeling van hoogbegaafde kinderen middels de unieke, eigen methode: M.U.S.I.C., en Cybernetwerk ZHE kwam met tips om ons te beschermen tegen cybercrime. Dit alles onder het genot van een heerlijke, thuisbezorgde lunch van Lunchroom Broodje uit Dirksland. In dit geval voor de Vrienden van GO-Linked en de winnares van de winactie; Christina van Mourik van Best of You.

Kortom, het was een geslaagde lunchbijeenkomst. Eentje die vraagt om een vervolg, gezien de eerste sprekers zich al hebben aangemeld. Bent u ondernemer, bestuurder of vertegenwoordigt u een ander soort organisatie en wilt u er de volgende keer, op 8 juli, bij zijn? Meld u dan aan via deze link. Deelname is gratis.