Skip to main content

GOEREE-OVERFLAKKEE – Na een aantal reguliere netwerkbijeenkomsten in het achterliggende jaar had GO-Linked vrijdag 13 december weer haar jaarlijkse Kerstevent
op de agenda staan. Ditmaal geen Open Coffee, maar een Open Wine. De bijeenkomst werd gehouden bij Wijnkoperij de Halve Maan, aan de Deltageul te Stellendam.

Wijnkoperij
Als gastheer voor het Kerstevent vertelde Jaco dat hij naast zijn dagelijks werk als directeur van zijn eigen administratie- en adviesbureau, Ondernemersdesk NL, een wijnkoperij heeft. Een groothandel die horecabedrijven en speciaalzaken graag van goede wijnen voorziet, of helpt een mooie wijnkaart samen te stellen. Voor Jaco is het een passie die zich prima laat combineren met zijn andere vak. Voor beide geldt immers dat de piek van de werkzaamheden gebonden is aan de tijd van het jaar. Zo vullen beide werkzaamheden elkaar mooi aan.

Planning en coaching
Andere spreekster tijdens de bijeenkomst was Marloes de Jong. Ook zij sloot zich aan bij het netwerk van GO-Linked en mocht er nu haar bedrijf presenteren. Marloes haar activiteiten zijn tweeledig. Vanuit Flow Planners (www.flowplanners.nl) heeft ze een fraaie, stijlvolle papieren planner ontwikkeld en uitgegeven om ondernemers te helpen de dagelijkse gang van zaken te organiseren, niet vanuit het moeten maar vanuit de eigen innerlijke balans. Daarnaast helpt ze als business strateeg (www.marloesdejong.eu) graag collega-ondernemers hun doelen zo goed en efficiënt mogelijk én met plezier in het werk te bereiken.

GO-Linked
Door het concept van de netwerkbijeenkomsten van GO-Linked kunnen zzp’ers, bestuurders en managers periodiek elkaar in ontspannen sfeer ontmoeten en zich presenteren. De initiatiefnemers van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, hopen op die manier het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee op allerlei manieren te bevorderen en met elkaar te verbinden, zodat dit op een positieve wijze geborgen blijft. De bijeenkomsten worden op telkens andere plekken gehouden op Goeree-Overflakkee en zijn voor ieder vrij toegankelijk. De eerstvolgende bijeenkomst is weer een Open Coffee, op 11 februari 2020 bij Stichting Eilandmarketing Goeree-Overflakkee, in ’t Blaeuwe Huus te Ouddorp. 
Wilt u tot slot vriend worden van GO-Linked? Dat kan voor € 85 per kalenderjaar. Daarmee steunt u niet alleen alle activiteiten van de stichting, maar maakt u hier ook kosteloos gebruik van. Zie voor meer info www.go-linked.nl.

Foto’s: Robin Schmidt Fotografie
Tekst: Hans Villerius Tekstproductie & Fotografie