Skip to main content

GOEREE-OVERFLAKKEE – Voor GO-Linked zitten de activiteiten van 2023 erop. GO-Linked is de eilandelijke netwerkorganisatie voor zzp’ers, andere ondernemers en bestuurders, en komt zo’n keer of vijf per jaar bijeen, om zakelijke relaties te versterken en nieuwe connecties te ontwikkelen.

De stichting kent geen leden maar vrienden, waarvan het aantal nog steeds groeit. De laagdrempeligheid en ongedwongen sfeer waarin ondernemers elkaar ontmoeten, spreekt duidelijk aan. De meeste samenkomsten vinden ’s morgens plaats, waarbij een van de aangesloten vrienden die daarvoor de mogelijkheden heeft optreedt als gastheer/-vrouw. Tijdens deze bijeenkomsten, de zgn. Open Coffee, houden twee of drie andere ondernemers, veelal nieuwe vrienden, een pitch waarin ze vertellen wie ze zijn en wat hun onderneming doet. En natuurlijk is het daarna netwerken geblazen.

De laatste bijeenkomst van dit jaar werd donderdagavond 30 november gehouden, in restaurant ’t Majoortje aan het Vingerling in Middelharnis. Ditmaal dus geen Open Coffee maar een soort eindejaarsamenzijn, waarbij het vooral om sfeer, gezelligheid en ontmoeting ging. Én om surprises, want zo kort voor Sinterklaasavond kon dat er eigenlijk niet aan ontbreken. Iedere ondernemer had een presentje meegenomen waar die een collega-ondernemer blij mee verraste en waardoor dus niemand met lege handen naar huis ging.

Bovendien voorzag de organisatie ook elke aanwezige van een chocoladeletter. Ook werd alvast een blik vooruit geslagen op de agenda voor volgend jaar. De initiatiefnemers van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, vertelden alvast dat op 13 februari a.s. de eerste Open Coffee van 2024 wordt gehouden, bij BeCare te Middelharnis, en op 31 mei bij De Bouwmeester Architectuur, op het strand bij Ouddorp. Om alvast in de agenda te zetten. Iedere belangstellende zzp’er, ondernemer of bestuurder is welkom. En voor € 85 per jaar word je ook vriend van GO-Linked, waarmee je gratis toegang hebt tot de Open Coffee netwerkbijeenkomsten. Meer informatie? Kijk op www.go-linked.nl.

(Tekst en foto’s: Villerius Tekstproductie & Fotografie)