Skip to main content

LiVastGO, uw vernieuwende makelaar van Goeree-Overflakkee!

LiVastGO makelaardij is sinds 2014 actief op Goeree-Overflakkee. Eigenaar Ton van der Linden heeft in totaal meer dan dertig jaar ervaring in het vastgoed, zodat met recht gezegd kan worden dat hij veel bouwkundige kennis heeft. Naast verkoop van woningen en overig vastgoed heeft LiVastGO nu ook haar eerste nieuwbouwproject in verkoop! Plan de Goede Ree fase 1 in Sommelsdijk waar 32 nieuwe woningen worden gebouwd. Centraal in het dorp en dichtbij ons kantoor. Dit doen we samen met collega KW makelaars waar we een uitstekende samenwerking mee hebben.

 

“Wij zijn een full-service makelaarskantoor voor het gehele eiland Goeree-Overflakkee,  waar de klant nog echt ’koning‘ is. Op Funda worden wij gewaardeerd met een 9,3 als gemiddeld cijfer en met zelfs een 9,5 voor service en begeleiding. En dat is niet voor niets, want bij ons staat de relatie met de klant centraal. Immers, de aankoop van een woning is één van de grootste beslissingen in je leven. Je gevoel bij die woning moet daarom heel goed zijn. Daarnaast leert de ervaring dat in de woning zelf zo veel meer te zien is dan in een brochure of op Funda. Bovendien is de woningmarkt volop in beweging. Dit alles vraagt om goede begeleiding door een deskundige makelaar”, weet Ton.

 

“Wij zijn dan ook best trots op ons team. Daarin is mijn vrouw Dineke een onmisbare kracht achter de schermen. Zij is, samen met onze medewerkster Noa Vroegindeweij, verantwoordelijk voor de verkoopstyling, de fotografie en het kantoorbeheer. Met z’n drietjes kennen we ‘onze’ woningen als geen ander. Ook onderscheiden wij ons in het exclusieve aanbod in de hogere prijsklasse. Dit vraagt om een specifieke marktbenadering en ook in dit segment hebben wij een hoge verkoopscore en weten klanten ons meer en meer te vinden.

 

V.O.F. LiVastGO

Hoflaan 69

3241 GK Middelharnis

www.livastgo.nl

 

☎ 0187-84 92 28 | ✉ info@livastgo.nl