Skip to main content

Na corona valt eerste live Open Coffee weer goed in de smaak

 

GOEREE-OVERFLAKKEE – Na lange tijd geen fysieke bijeenkomsten meer te hebben kunnen houden, vanwege de toen geldende coronamaatregelen, heeft netwerkorganisatie GO-Linked donderdag 24 maart jl. weer een echte ‘Open Coffee’ gehouden. Een live bijeenkomst dus, waar zo’n veertig zzp’ers en andere ondernemers en bestuurders weer graag op afkwamen. Het gezelschap werd gastvrij en hartelijk ontvangen door John P. de Wit Assurantiën te Stellendam.

Tekst en foto’s: Villerius Tekstproductie & Fotografie

De Open Coffee van GO-Linked is een ontmoetingsplaats voor ondernemers en bestuurders. Onder normale omstandigheden wordt de Open Coffee op gezette tijden en op steeds wisselende locaties op Goeree-Overflakkee gehouden, met als doel verbinding en samenwerking te bevorderen. De initiatiefnemers, Maureen van Leeuwen en Mirlande Besemer, zorgen keer op keer dat de informele bijeenkomsten net weer een ander accent hebben. En het initiatief zelf mag zich verblijden in een gestaag toenemend aantal Vrienden van GO-Linked.

Pitchers

Weliswaar heeft GO-Linked in de achterliggende periode enkele online meetingen gehouden, maar de fysieke bijeenkomst geniet toch zeer verre de voorkeur, zo werd afgelopen donderdagmorgen ervaren en uitgesproken. Drie pitchers presenteerden de organisatie namens welke ze aanwezig waren.
Allereerst Walter van Splunter, die namens gastheer John P. de Wit Assurantiën sprak. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt heeft John P. de Wit, als middelgroot en onafhankelijk assurantiekantoor, het volledige pakket verzekeringen in huis. Ook voor hypotheken en bankzaken heeft het kantoor een uitgebreide klantenkring. Daarnaast is John P. de Wit vestiging van de Regiobank, ook dit zowel voor de particuliere als de zakelijke klant. Dankzij de diverse afdelingen, die optimaal en klantgericht met elkaar samenwerken, is het kantoor in staat hun klanten zo veel mogelijk te ontzorgen, zo gaf Van Splunter aan. “Wij zijn een modern professioneel kantoor met een ouderwetse service. Hoe tijden ook veranderen, bij ons staat persoonlijke aandacht en een ouderwets vertrouwde service hoog in het vaandel.” (www.johnpdewit.nl)

Cora Blaak-Looij presenteerde kort VLDW Advocaten. Cora – geboren, getogen en woonachtig op Goeree-Overflakkee – is als advocaat en partner verbonden aan VLDW-Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor te Goes, dat op een groot scala van vakgebieden zijn diensten aanbiedt aan zowel particulieren als aan MKB’ers. Of het nu gaat om juridisch advies of om procedures: vakkundig, inventief, doortastend en transparant, dat zijn de kernwoorden die de werkwijze van het advocatenkantoor typeren. (www.vldwadvocaten.nl)

Wandy van der Vlugt zette VCM Totaal kort in het zonnetje. VCM Totaal is een opleidingscentrum dat met een team van ervaren vakdocenten en trainers opleidingen verzorgt en adviseert op het gebied van transport, veiligheid, opslag, gevaarlijke stoffen en Arbo-arbeidsomstandigheden. Het bedrijf bestaat inmiddels vijftien jaar. Negentig procent van de cursisten die er een opleiding volgt slaagt en de klanttevredenheid is groot. Op diverse plaatsen in de wijde regio worden opleidingen gegeven, die voor iedereen openstaan. (www.vcmtotaal.nl)

Aansluitend volgde het gebruikelijke netwerkdeel van de bijeenkomst, waarbij op originele wijze koffie werd verzorgd door het bedrijf Coffee on Wheels uit Rotterdam, dat met een originele koffietuktuk de aanwezigen voorzag van diverse koffiespecialiteiten. (www.coffee-on-wheels.nl)

Volgende bijeenkomst

De volgende Open Coffee wordt gehouden op donderdag 12 mei 2022, bij WEA Deltaland te Middelharnis. Iedereen is er welkom. Wie zich als Vriend wil aansluiten bij GO-Linked, de kosten hiervoor bedragen € 85 (excl. BTW) per kalenderjaar. Aanmelden voor de volgende Open Coffee, of meer info opdoen, kan via www.go-linked.nl.

WEA Deltaland

Persoonlijk en betrokken, dat is het credo van WEA Deltaland. WEA begrijpt als geen ander dat iedere ondernemer een eigen stijl, karakter en aanpak heeft. Als financieel, fiscaal en administratief adviseur sluit de dienstverlening daarop aan. Om dit goed te kunnen doen, is het voor WEA het heel belangrijk hun klanten goed te kennen: wie ben je, waar wil je heen en op welke manier onderneem je het liefst? Dit vraagt om persoonlijk contact met vertrouwde gezichten. Hiermee maakt WEA het onderscheid.

WEA Deltaland is een middelgroot accountantskantoor met 7 vestigingen en ongeveer 140 medewerkers. WEA bestaat al sinds 1917. Oorspronkelijk afkomstig uit de agrarische sector en dit is nog steeds een bestaande klantengroep, die ze uitstekend kunnen bedienen. Inmiddels is 70% van de klanten actief in het MKB, van de ZZP’er tot grotere, controleplichtige bedrijven. Met het brede dienstenpakket kan WEA hen optimaal ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van hun bedrijf. Dit doen zij met kennis, enthousiasme en de persoonlijke betrokkenheid die kenmerkend zijn voor WEA.

Aanmelden voor de Open Coffee bij WEA Deltaland op 12 mei kan via www.go-linked.nl