Skip to main content

In het mooie plaatsje Battenoord is het 50e kampeerseizoen geopend van Camping de Grevelingen, familiebedrijf van fam. Buijs. Vanuit het nog steeds bestaande boerenbedrijf groeide deze camping langzaam uit naar een compleet recreatiebedrijf.

Het aanbod bestaat uit; kampeer- en camperplaatsen en kavels voor chalets en stacaravans. In totaal gaat het hier om meer dan 400 plaatsen. Gasten hebben hun eigen chalet op een ruime huurkavel, waar zij ieder seizoen weer genieten van hun ‘tweede huis’ op Goeree-Overflakkee.
Nog steeds wordt er uitgebreid, in 2023 worden weer 20 nieuwe plaatsen van 300m2 aangelegd. Dennis en Jeroen Buijs heten ieder van harte welkom om dit eens te komen bekijken.

Naast camping functie is de Grevelingen Stacaravans en Chalets leverancier van nieuwe stacaravans en chalets. Met keuze uit 5 merken en vele modellen is op het showterrein van alles moois uit te zoeken.

De chalets worden waar dan ook in Nederland geplaatst en aangesloten en sleutelklaar opgeleverd. Eventueel compleet met tuinhuis en verhoogd bordes.

Ook voor een mantelzorg-chalet met woonfunctie is dit het juiste adres. De chalets zijn geschikt om in te wonen voor bij de boerderij of in de tuin voor ouders of kinderen. Deze worden naar wens levensbestendig gebouwd en geleverd.

Tot 15 juni, de coffee staat klaar!

PS. Wees om 9.00u aanwezig i.v.m. het programma.