Skip to main content

Open Coffee bij De Vogel


Op donderdag 2 november a.s. van 09.00 tot 11.00 uur ben je namens De Vogel Verzekeringen + financieel advies van harte welkom om elkaar live als zzp’ers, bestuurders en/of vertegenwoordigers van (maatschappelijke) organisaties te ontmoeten bij de De Vogel, Landbouwweg 1, 3241 MV Middelharnis.

Bij De Vogel biedt men particulieren en bedrijven op Goeree-Overflakkee en omgeving financieel advies op bepalende momenten in het leven. De experts van De Vogel geven je helderheid en vertrouwd advies. Zo helpen ze je om een goede keuze maken.

Het verhaal van De Vogel

Elkaar het goede gunnen. Dat zit in onze natuur.
Want als je oog hebt voor je omgeving, krijg je daar veel voor terug.
Daarom geven we bij De Vogel om onze regio. We staan er middenin.
Naast de mensen die de regio maken, naast jou.

Wij geloven dat het onze taak is om jou zekerheid te geven.
En om dat voor elkaar te krijgen, gaan we ver.
Op bepalende momenten in het leven trekt De Vogel met je op.
Met een blik van bovenaf overzien we jouw situatie.

We geven je helderheid en vertrouwd advies.
Zo helpen we je om een goede keuze maken.
Goed voor je thuis, je bedrijf, je werk, je gezondheid en je toekomst.
Goed voor je omgeving.  Voor je gezin. Voor jezelf.

Goed voor elkaar.

De ideale financiële partner voor zowel inwoners als bedrijven in onze regio:

  • Een ruim assortiment producten en diensten. In tegenstelling tot banken en verzekeringsagenten die beperkt zijn tot één merk, biedt De Vogel een uitgebreide selectie, zodat jij keuzevrijheid hebt.
  • Specialisten die de tijd voor je nemen. Het team van deskundige adviseurs heeft kennis van zaken en ruime ervaring. Zo vindt De Vogel binnen de complexe wereld van financiële producten precies wat bij jou past.
  • Jouw belang, onze prioriteit. De Vogel staat altijd naast je en biedt steun wanneer nodig, want samen sta je sterk in elke situatie.
  • Een lokaal gezicht. De Vogel is letterlijk om de hoek te vinden en je komt ze tegen in de winkelstraat en bij het voetbalveld. Bij De Vogel hebben ze een vertrouwd gezicht – dichtbij en persoonlijk, zoals het hoort.

Fitr
Vanaf nu is bewegen méér dan gezond.

Wanneer je actief bezig bent met je gezondheid, zit je lekkerder in je vel, voel je je gelukkiger en ben je productiever. Dat maakt het ook makkelijker om als ondernemer optimaal te presteren. Alleen heb je soms een duwtje in de rug nodig om iets vaker te bewegen. Fitr is dat duwtje, dat bewegen support. Met dit initiatief helpen we je in beweging te laten komen en te blijven.