Skip to main content

MIDDELHARNIS – Op vrijdag 2 december a.s. van 09.00 tot 11.00 uur ben je van harte welkom om elkaar te ontmoeten tijdens de ‘Open Coffee’ in het gloednieuwe kantoor van SRL Accountants en Belastingadviseurs aan de Rottenburgseweg 25 te Middelharnis.

SRL Accountants en Belastingadviseurs is een jong dynamisch accountants- en belastingadvieskantoor. Het kantoor vindt haar oorsprong aan de Langeweg 41 te Sommelsdijk, maar wij zijn sinds een aantal weken met ons hele team verhuisd en hebben onze intrede gedaan aan de Rottenburgseweg 25 te Middelharnis.

SRL Accountants en Belastingadviseurs bedient het gehele midden- en kleinbedrijf en beschikt tevens over een vergunning van de AFM om ook wettelijke controles te mogen uitvoeren. SRL kent een geheel eigen laagdrempelige cultuur, waarin de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers naar klanten de basis vormt. Uiteraard levert SRL de kwaliteit die je van een accountants- en belastingadvieskantoor mag verwachten, maar hiernaast kenmerkt SRL zich door het uitstekend kunnen luisteren naar en invullen van de wens van de klant. Naast de vestiging in Middelharnis is SRL Accountants en Belastingadviseurs ook gevestigd in Strijen en Rotterdam.

Ben je nieuwsgierig naar de persoonlijke aanpak van SRL of wil je graag een ‘second opinion’, kom dan eens met ons kennismaken tijdens de Open Coffee. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping aan de linkervleugel van het gebouw. Aan de voor- en achterzijde van het pand is parkeren mogelijk, waarna je wordt verwelkomd aan de voorzijde. Kun je er niet bij zijn en wil je toch meer weten, neem dan persoonlijk contact op met één van onze collega’s via 0187-486 039.