Skip to main content

STELLENDAM – Op donderdag 24 maart a.s. van 09.00 tot 11.00 uur ben je van harte welkom om elkaar live als zzp’ers, bestuurders en/of vertegenwoordigers van (maatschappelijke) organisaties te ontmoeten bij John P. de Wit Assurantiën te Stellendam!

John P. de Wit Assurantiën (www.johnpdewit.nl) is een onafhankelijk, middelgroot assurantie kantoor, dat inmiddels al meer dan 45 jaar bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Dat zie je terug in degelijk en proactief advies.

De adviseurs zijn gespecialiseerd in het uitwerken van degelijke adviezen. Sinds de oprichting staat John P. de Wit al afwijzend tegenover veelbelovende financiële beleggingsproducten en kiezen zij liever voor creatieve en ‘solide’ oplossingen. Zo werken zij dagelijks aan het vertrouwen van de relaties.

Vanwege de bedrijfsomvang en jarenlange ervaring heeft John P. de Wit een goede onderhandelingspositie bij verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. Dit komt tot uiting in gunstige voorwaarden en diverse maatwerkmogelijkheden. Vanuit de samenwerking met gerenommeerde partijen uit de verzekeringswereld kunnen zij daarom elk beschikbaar verzekeringsproduct aanbieden. De RegioBank maakt het dienstenpakket compleet, met alle diensten die u van een moderne bank mag verwachten.

De adviseurs van John P. de Wit Assurantiën beschikken over specialistische kennis en ervaring. Als kantoor zijn zij lid van Adfiz en zijn voor spoedeisende zaken op elk gewenst tijdstip voor u beschikbaar.

Meer informatie of contact? Lees dan verder op de website: www.johnpdewit.nl