Skip to main content

MIDDELHARNIS – Op donderdag 12  mei a.s. van 09.00 tot 11.00 uur ben je van harte welkom om elkaar live als zzp’ers, bestuurders en/of vertegenwoordigers van (maatschappelijke) organisaties te ontmoeten bij WEA Deltaland te Middelharnis! 

De Open Coffee van GO-Linked is een ontmoetingsplaats voor ondernemers en bestuurders. Onder normale omstandigheden wordt de Open Coffee op gezette tijden en op steeds wisselende locaties op Goeree-Overflakkee gehouden, met als doel verbinding en samenwerking te bevorderen. De initiatiefnemers, Maureen van Leeuwen en Mirlande Besemer, zorgen keer op keer dat de informele bijeenkomsten net weer een ander accent hebben. En het initiatief zelf mag zich verblijden in een gestaag toenemend aantal Vrienden van GO-Linked.

Wie is WEA Deltaland? 

Persoonlijk en betrokken, dat is het credo van WEA Deltaland. Wij snappen dat iedere ondernemer een eigen stijl, karakter en aanpak heeft. Als financieel, fiscaal en administratief adviseur sluiten we onze dienstverlening daarop aan. Om dit goed te kunnen doen, vinden we het heel belangrijk onze klanten goed te kennen: wie ben je, waar wil je heen en op welke manier onderneem je het liefst? Dit vraagt om persoonlijk contact met vertrouwde gezichten. Hiermee maken we het onderscheid.

WEA Deltaland Accountants en Adviseurs • Middelharnis , Zeeland(+31 88 133 7300) , Netherlands

WEA Deltaland is een middelgroot accountantskantoor met 7 vestigingen en ongeveer 140 medewerkers. We bestaan al sinds 1917. Oorspronkelijk komen we uit de agrarische sector en dit is nog steeds een bestaande klantengroep, die we uitstekend kunnen bedienen. Inmiddels is 70% van onze klanten actief in het MKB, van de ZZP’er tot grotere, controleplichtige bedrijven. Met ons brede dienstenpakket kunnen we hen optimaal ondersteunen bij de verdere ontwikkeling

van hun bedrijf. Dit doen we met kennis, enthousiasme en de persoonlijke betrokkenheid die kenmerkend zijn voor WEA.

Middelharnis - WEA Deltaland