Skip to main content

Maak kennis met
Rogers Coffee Service

Wanneer koffie niet zomaar een drankje is, maar een passie, dan weet je dat je te maken hebt met Rogers Coffee Service. Een rijke traditie, gecombineerd met de moderne kunst van koffie maken. Bij ons draait alles om het perfecte ‘bakkie’. In het hart van ons bedrijf vind je liefde voor het ambacht, een neus voor de fijnste koffiebonen en een ongekende gastvrijheid.

We maken alleen gebruik van hoogwaardige machines

Bij Rogers Coffee Service zetten we ons in voor de ultieme koffie- en thee-ervaring. We begrijpen dat de basis van die ervaring de apparatuur is waarmee elke drank wordt bereid. Daarom maken we alleen gebruik van machines van de hoogste kwaliteit, geselecteerd op hun prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Rogers mobiele koffiebar

Gastvrijheid draait om meer dan alleen een vriendelijke glimlach of een handdruk. Het is de geur van vers gezette koffie die je verwelkomt, het geluid van de koffiemolen op de achtergrond en het gevoel van warmte wanneer je een kopje in je handen neemt. Bij Rogers mobiele koffiebar combineren we dit alles tot een unieke ervaring. Elke locatie wordt een beetje specialer met onze aanwezigheid. Onze Piaggio rijdt niet zomaar rond; hij brengt de sfeer van een gezellig koffiehuisje met zich mee, waar dan ook. Van grote evenementen tot intieme feestjes, onze mobiele koffiebar maakt elk moment bijzonder.

Koffie workshop

Koffie is meer dan alleen een ochtendritueel. Het is een kunstvorm, een wetenschap, en voor velen van ons, een echte passie. Maar hoe zorg je ervoor dat je elke keer dat perfecte bakkie zet? Bij Rogers Coffee Service willen we dat je de vreugde ervaart van het zetten en drinken van de perfecte kop koffie. Daarom presenteren we: de Koffie Workshop.

www.rogerscoffeeservice.com