Skip to main content

VCM Totaal, uw partner in Veilig Werken

VCM Totaal, gevestigd op bedrijventerrein Oostplaat in Middelharnis is al bijna 15 jaar de plek waar bedrijven en particulieren opleidingen volgen op het gebied van gevaarlijke stoffen en ARBO zaken.  Denk hierbij onder meer aan een opleiding ADR, VCA, BHV, EHBO en Vorkheftrucktrainingen.

In de jaren heeft VCM Totaal een grote en constante klantenkring opgebouwd, waar behalve op de eigen locatie in Middelharnis, ook veel opleidingen en trainingen in-company worden verzorgd.

Met een slagingspercentage van ruim 90% mogen ze zich trots één van de hoogst scorende opleiders noemen in hun vakgebied.  Ze gaan voor kwaliteit, en dat vertaalt zich keer op keer!

Naast de diverse opleidingen verzorgt VCM Totaal ook adviezen op het gebied van Veiligheid en ARBO;  Extern Veiligheidsadviseur ADR, RID, IMDG, ICAO & ADN, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld veiligheid op de werkplek. VCM Totaal beschikt over eigen gespecialiseerde adviseurs met kennis en kunde op het vakgebied van gevaarlijke stoffen en ARBO zaken, ook het opstellen en beoordelen van een RI&E door een veiligheidskundige bestaat tot de mogelijkheden. Recent is VCM Totaal  gestart met de rijopleidingen voor het zogenoemd ‘groot rijbewijs’ C, E achter C en C-E voor de aankomend beroepschauffeurs en is de webshop www.thesafetyshop.nl hun online-winkel voor alle producten gerelateerd aan hun dienstverlening.

Met een vernieuwd en fris logo en nieuwe website voor VCM Totaal gaan de eigenaren Wandy van der Vlugt en Jaap Nagtegaal met vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet.  Op de website www.vcmtotaal.nl vindt u het complete opleidingen-aanbod en de data van de open-inschrijvingsopleidingen.  Ook voor trainingen op-maat en in-company zijn zij u graag van dienst.

VCM Totaal BV

Zernikeweg 6
3241 MG   Middelharnis

Tel 0187-478900
info@vcmtotaal.nl