Skip to main content

GO-Linked te gast bij VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE – Een flink aantal zzp’ers en andere ondernemers waren dinsdag 11 februari jl. weer present tijdens de 29e Open Coffee van GO-Linked. De eerste bijeenkomst dit jaar van deze eilandelijke netwerkorganisatie. Ditmaal was men te gast in VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee te Ouddorp, in ’t Blaeuwe Huus.

Tekst en foto’s: Villerius Tekstproductie & Fotografie

Naar goed gebruik was het de gastheer die vertelde over de activiteiten van zijn organisatie. En namens deze voerde Michel de Bruin het woord. Het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee heeft als doel om ons eiland stevig op de kaart en in de markt te zetten.

Instekend op de thema’s wonen, werken en recreëren fungeert hiervoor de naam van het eiland als merknaam, om mensen van buitenaf aan te trekken en liefst ook te houden. Daar moet veel werk voor worden verzet en daarvoor is het nodig diverse zaken inzichtelijk te krijgen. Wie bedien je hier en hoe kun je dat ’t beste doen? Welke activiteiten en krachten kunnen we bundelen en welke partijen kunnen we hierbij verbinden? Het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee heeft op dit gebied al veel research verricht en gaat dit nog verder uitdiepen. Daarnaast zal ook het bestaande dienstenpakket worden uitgebreid, aansluitend aan de behoeften van vandaag, door gebruik te maken van alle mogelijkheden van nu.

Daarnaast was er kort aandacht voor de lancering van de nieuwe website van GO-Linked, gerealiseerd door Frank van Leersum. En werd – eveneens naar goed gebruik – uit bij binnenkomst ingeleverde visitekaartjes een prijswinnaar getrokken. Die mocht na de bijeenkomst naar huis terug met een goed gevulde tas met allerlei lokale producten, samengesteld door onze gastheer. Namens deze was het Mirna Bogert die zowel de prijswinnaar trok als de tas met inhoud overhandigde. En de gelukkige was de Ouddorpse Herbalife FitCoach Willeke Mierop. Daarna was er nog volop mogelijkheid om te netwerken.

GO-Linked

De Open Coffee bijeenkomsten van GO-Linked kenmerken zich door laagdrempeligheid en een ontspannen karakter. Dat was zeker ook nu weer het geval. GO-Linked is een eilandelijk netwerk van en voor ondernemers, zzp’ers, bestuurders en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Het doel van GO-Linked is het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee te bevorderen en met elkaar te verbinden, zodat dit op een positieve wijze geborgen blijft. Daarvoor organiseren de initiatiefnemers Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen regelmatig netwerkbijeenkomsten. Eén van die bijeenkomsten is de Open Coffee, die vijf keer per jaar op een telkens andere locatie op Goeree-Overflakkee wordt gehouden, onder het genot van een hapje en een drankje.

Vriend van GO-Linked en volgende Open Coffee

Het is mogelijk om voor € 85 per jaar Vriend van GO-Linked te worden en daarmee de netwerkorganisatie en haar activiteiten te steunen.
De volgende bijeenkomst is op donderdag 16 april bij autoschadeherstelbedrijf JD Repair te Stellendam.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

 

Aanmelden Open Coffee 05-11-2020