Skip to main content

VLDW Advocaten

VLDW Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Zuidwest-Nederland. Cora Blaak-Looij is één van onze advocaat-partners, en geboren en getogen op Goeree-Overflakkee.

Zij vertelt graag waarom we Vriend zijn van GO-Linked: “Ons kantoor staat weliswaar in Goes, maar omdat ik zelf op Goeree-Overflakkee woon en ook sociaal-maatschappelijk actief ben, heb ik een leuk netwerk op het eiland. Via GO-Linked kan ik dat onderhouden en uitbreiden. Wij werken veel digitaal, komen graag bij het bedrijf van onze cliënt op bezoek om hun werkwijze écht te begrijpen en daarop in te kunnen spelen met bijvoorbeeld contracten op maat. Onze nuchtere aanpak en bedrijfscultuur past uitstekend bij de ondernemers op het eiland.”

Onze advocaten hebben ieder hun eigen specialisme, denk aan: arbeidsrecht, contracten, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht, maar ook familierecht en erfrecht voor privékwesties. Omdat we dat allemaal in huis hebben, kunnen we als team onze cliënten over het hele spectrum deskundig en professioneel bijstaan. Of het nu gaat om adviseren of procederen. Wij zijn van de persoonlijke aandacht, korte lijnen en actieve en oplossingsgerichte aanpak. Kwaliteit zonder “Zuidas-tarieven”.

Op onze website, blogs en LinkedIn-pagina delen we regelmatig onze kennis over actuele onderwerpen, wetswijzigingen en veelvoorkomende vragen. Niets missen? Link dan met Cora Blaak-Looij.