Skip to main content

Op 8 juli jl. heeft GO-Linked weer een geslaagd lunch webinar gehouden voor haar netwerk. Meerdere ondernemers kregen, van 12:00 tot 13:00 uur, de kans om zich aan het netwerk te presenteren. Laagdrempelig, ongedwongen en gewoon vanaf de (thuis)werkplek.

Zo deelden Tim Kraaijvanger en Joris Spitholt van online marketingbureau Stormachtig hun tips over vindbaar zijn via Google, Arda Joppe vertelde over de kracht van vitaliteit en haar diensten als De Bedrijfsvitalist, Cora Blaak-Looij van VLDW Advocaten gaf diverse juridische tips voor (startende) ondernemers en Rudi Koster stelde de diensten van SRL Accountants & Belastingadviseurs op originele wijze aan het netwerk voor.

Dit alles onder het genot van een heerlijke, bezorgde lunch van Van Land naar Pan uit Oude-Tonge. In dit geval voor de Vrienden van GO-Linked en de winnares van de winactie; Michèle Lambert van Burolambert Intermediar & loopbaanbegeleiding.

Kortom, het was een geslaagde lunchbijeenkomst.  Toch zal het waarschijnlijk het allerlaatste lunch webinar zijn, aangezien we graag iedereen natuurlijk weer live willen treffen. Hoe, waar en wanneer maken we binnenkort bekend via onze nieuwsbrief en social media kanalen.