Skip to main content

GOEREE-OVERFLAKKEE – De dames van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, hebben een zomertour gehouden. Trouwe vrienden van het netwerkinitiatief zijn tijdens de tour in het zonnetje gezet, want loyaliteit moet worden beloond. Zeker in coronatijd.

Netwerkorganisatie GO-Linked wil op en rondom Goeree-Overflakkee ondernemers met elkaar verbinden en ondernemerschap bevorderen. Tussen alle volgers van het netwerkinitiatief, zitten ook ‘vrienden van’ GO-Linked. Zij dragen GO-Linked een warm hart toe, door het ondersteunen van diverse netwerkactiviteiten. Dit doen zij voor 85 euro per kalenderjaar. Hiervoor krijgen zij de mogelijkheid om hun organisatie extra aandacht te geven binnen het netwerk, die inmiddels al 4.000 volgers telt!

‘De zomertour was bedoeld om onze vrienden te bedanken, waarmee we met sommige al jaren bevriend zijn. Met een zelfgeschreven gedicht en symbolisch geschenk zijn we op pad gegaan. Onze vrienden reageerden verrast en vonden onze actie erg origineel’, aldus Mirlande Besemer. Maureen van Leeuwen vult aan: ‘ook wij ondernemen en weten hoe uitdagend dat kan zijn. Zeker in Coronatijd! Je hebt elkaar nodig. Ons netwerk helpt daarbij. Het is tof om te zien dat onze volgers, en in het bijzonder onze vrienden, dit beamen en dat mag beloond worden.’

De zomertour werd gehouden op 3 juli en ging langs de volgende vrienden c.q. organisaties: Strandpaviljoen Beachclub ’t Gorsje, Voeding Gezond Praktijk Arda Joppe, LiVastGO Makelaardij, BeCare, AB Zuid-Holland, Musica EduArta, De Vogel Adviesgroep, WEA Deltaland Accountants en Adviseurs, Angela Lodder Contentexpert, Flow Planners, Eilandmarketing Goeree-Overflakkee, AMG Coaching, John P. de Wit Assurantiën, SRL Accountants en Belastingadviseurs, Totaal Kantoor Goeree, Delta Telecom Advies, Stormachtig en Randstad.

Komend najaar vindt er weer een open coffee op locatie plaats, tenminste als het aan de dames ligt. ‘De tijd zal het leren. Neem zeker eens een kijkje op onze nieuwe website www.go-linked.nl, hierop zullen we t.z.t. de nieuwe datum en plaats bekendmaken’, aldus de dames. ‘Graag tot ziens!’.