Skip to main content

Adviesgroep De Vogel

Adviesgroep De Vogel is sinds kort vriend van GO Linked. De Vogel helpt bedrijven en particulieren bij het maken van financiële keuzes. Het bedrijf is thuis in alles wat met verzekeringen, hypotheken, pensioenen en RegioBank te maken heeft.

 

Lokale betrokkenheid
Adviesgroep De Vogel is al vanaf 1951 actief op Goeree-Overflakkee. Toen begon de grootvader van huidig directeur Jan Peter Robijn op ons eiland met het aanbieden van verzekeringen. Inmiddels heeft De Vogel een kantoor in Middelharnis en in Ouddorp.

De ruim 20 medewerkers van De Vogel wonen en werken op Goeree-Overflakkee en zijn betrokken bij de lokale samenleving. De persoonlijke benadering van De Vogel is, naast vakkennis en inzicht in de beste prijs-kwaliteitverhouding, een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van de financieel adviseur.

 

De kracht van netwerken
De Vogel onderstreept het belang van een goed lokaal netwerk. Dit blijkt ook uit het organiseren van de jaarlijkse Zomerborrel GO, waar afgelopen juni bijna 300 bezoekers op af kwamen. Jan Peter Robijn: “Bijpraten en verbinden zijn belangrijke onderdelen van de netwerkeconomie op Goeree-Overflakkee. Wij willen verbinden en bereiken dat het economisch goed gaat met ons eiland. Dat zit diep van binnen.”