Skip to main content

Angela Lodder – Contentexpert

“Het is ongelofelijk wat je met 26 letters kunt doen. Door er woorden van te maken kun je anderen enthousiasmeren, inspireren, informeren en raken. Met woorden kun je mensen bereiken en hen aanzetten tot actie.” Angela voelt zich als een vis in het water als het om schrijven, communicatie, storytelling en social media gaat. Haar jarenlange ervaring als marketing- en communicatieadviseur maakt haar een goede sparringpartner voor jouw onderneming. Samen met haar kennis op het gebied van social media en het schrijven van teksten is zij de contentexpert die je zoekt.

Of het nu gaat om teksten voor je website, social media, nieuwsbrieven, vacatures of iets anders? Angela helpt je. Verder kijken dan tekst, dat is wat ze doet. Je hebt een doel en je wilt jouw potentiële klanten op de juiste manier bereiken. Welk verhaal vertel je hen? Waarom moeten ze juist bij jou zijn? Of je nu een zzp’er bent of een groot bedrijf hebt, mensen willen je leren kennen. Het is tijd om jouw boodschap te vertalen in goede teksten en zichtbaar te zijn op de socialmedia-kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt.

Angela ziet dat ondernemingen dit laatste lastig vinden. Ze ontdekte dat ondernemingen niet weten waar ze over moeten schrijven. As ze het doen gaat het vaak over het product, de dienst of het delen van een nieuwe blog. Niets mis mee, maar er is meer nodig. Ze zag een behoefte en ging aan de slag met socialmedia-contenttrainingen (op maat).

Zoek vrijblijvend contact met haar en ontdek wat ze voor jouw onderneming kan betekenen.

Bezoek haar website voor meer informatie www.angelalodder.nl, mail naar info@angelalodder.nl of bel naar 0611746511 voor een vrijblijvende afspraak.