Skip to main content

Frits Stel – Delta Telecom AdviesĀ (voormalig organisator GO Linked)

Delta Telecom Advies levert de expertise en het advies dat u zoekt voor het nemen van de juiste beslissingen voor al uw Telecom en Online vraagstukken binnen uw organisatie. Als zakelijke telecomspecialist adviseren wij u deskundig en objectief over het ruime aanbod van beschikbare oplossingen in de Nederlandse markt.

In deze tijd is het van belang dat de juiste beslissingen worden genomen voor de inrichting van Telecom en Online diensten voor de komende jaren

Wij adviseren en begeleiden uw onderneming bij deze strategische beslissingen en zorgen ervoor dat de juiste diensten op elkaar zijn afgestemd en kunnen voorzien in alle behoeften. En dat vanuit de visie dat de geboden oplossingen kostenefficiƫnt en gebruiksvriendelijk dienen te zijn.

Wij investeren graag in een kwalitatieve en respectvolle lange termijn relatie met uw organisatie door reguliere persoonlijke contacten en onze uitnodiging voor interessante business evenementen en informatieve themabijeenkomsten.

Delta Telecom Advies is gekwalificeerd businesspartner van toonaangevende Telecom en ICT bedrijven en richt zich met oplossingsgerichte adviezen en professionele diensten op de zakelijk markt in Nederland. Delta Telecom Advies is gevestigd in Dirksland op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

www.deltatelecomadvies.nl