Skip to main content

Robin Schmidt Fotografie

Het vastleggen van herinneringen: daar staat Robin Schmidt fotografie voor. Als fotograaf wil ik momenten die voor jou belangrijk zijn zo spontaan en oprecht mogelijk fotograferen. Niet te veel poespas maar gewone pure fotografie. Of het nu gaat om een newborn shoot of een zakelijk portret; ik wil dat je met een fijn gevoel terug kijkt op de foto’s die wij samen hebben gemaakt. Een belangrijk punt tijdens het fotograferen is dat er een klik is en de klant zich op zijn gemak voelt bij mij. Dit zorgt namelijk voor de mooiste en beste resultaten.

Ik ben Robin: fotografe, getrouwd, mama van een ondernemend jongetje van 2 en wonend in Dirksland. In mei 2014 ben ik afgestudeerd in de richting fotografie op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik gestart met Robin Schmidt Fotografie. Ik fotografeer in de regio Goeree-Overflakkee, maar ik reis graag naar jullie toe voor de mooiste reportages. Naast mijn vaste studio in Ouddorp, beschik ik ook over een ‘kleine’ studio die ik mee kan nemen op locatie.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op om jouw wensen te bespreken!

Website: www.robinschmidt.nl

Facebook: www.facebook.com/robinschmidtfotografie

Instagram: www.instagram.com/robinschmidtfotografie

 

Robin Schmidt Fotografie & GO Linked

GO Linked geeft mij de kans om verder te groeien in mijn netwerk precies wat ik op dit moment nodig heb. Nieuw contacten maken maar dan informeel, laagdrempelig en lokaal.