Skip to main content

Steven Corijn – Company Cure (Oprichter GO Linked)

Na 16 Open Coffee’s Goeree Overflakkee heeft initiatiefnemer en oprichter van GO-Linked Steven Corijn in 2018 volledig het stokje overgedragen aan Mirlande Besemer. Corijn, die een aantal jaren samen met oud-organisator Frits Stel, de Open Coffee’s in Goeree Overflakkee startte, kijkt tevreden terug op deze periode.

Oprichter Corijn hierover:

“Met de start van HWLinked hebben we ook in Goeree-Overflakkee leuke open coffee’s kunnen organiseren via het opzetten van GO-Linked: off-line netwerken op een laagdrempelige manier waarbij we iedere keer op een andere locatie te gast zijn. Hierdoor zijn veel verbindingen tot stand gekomen. Het geeft (startende) ondernemers – maar ook bestuurders van organisaties – de gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en met elkaar van gedachten te wisselen. Dit werkt motiverend en inspirerend en is goed voor de regionale binding.

Ik ben dan ook blij dat de continuïteit van de Open Coffee’s in de regio Goeree-Overflakkee met Mirlande in goede handen is. Zij is hier regionaal actief, doet dit met volle overtuiging, vindt het leuk en zorgt ervoor dat de frequentie van vijf maal per jaar gerealiseerd wordt. Zij heeft verder volledig de vrije hand om dit de komende jaren uit te zetten en dat is haar zeker toevertrouwd. Zelf zal ik –wanneer mogelijk – nog zeker met regelmaat de Open Coffee’s Goeree Overflakkee blijven bezoeken!”